Fali konzolok

A fali konzolok a növényfuttató rendszerek tartóköteleinek falhoz, vagy egyéb tartószerkezetekhez történő hozzáerősítésére szolgálnak. A felhasználási célnak leginkább megfelelő típus kiválasztásában az alkalmazási példák segíthetnek.

 

 • A rozsdamentes anyagból készülő falikonzol növényfuttató sodronykötél rendszerek falhoz történő rögzítésére szolgál. Furatsora biztosítja a kötél igény szerinti távolságát a faltól. Vízszintes tengelyű furatsorral ellátva.
  Standard falikonzol vízszintes furatokkal
 • A rozsdamentes anyagból készülő falikonzol növényfuttató sodronykötél rendszerek falhoz történő rögzítésére szolgál. Furatsora biztosítja a kötél igény szerinti távolságát a faltól. Függőleges tengelyű furatokkal.
  Standard falikonzol függőleges furatokkal
 • A rozsdamentes anyagból készülő falikonzol növényfuttató sodronykötél rendszerek falhoz történő rögzítésére szolgál.
  Y - falikonzol
 • A rozsdamentes anyagból készülő falikonzol növényfuttató sodronykötél rendszerek falhoz történő rögzítésére szolgál. Háromféle méretben szerezhető be.
  T - falikonzol
 • A csavaros kivitelű univerzális falikonzol egyaránt alkalmas dekorációs célú kötélrendszerekhez, illetve  növényfuttató rendszerek falhoz vagy tartószerkezethez történő erősítésére. Az erőhatás a keresztcsavarra merőleges síkban bármely irányú lehet.
  Univerzális falikonzol - csavaros kivitel
 • Az fix helyzetű feszítőgömbbel szerelt univerzális falikonzol egyaránt alkalmas dekorációs célú kötélrendszerekhez, árnyékolókhoz, illetve  növényfuttató rendszerek falhoz vagy tartószerkezethez történő erősítésére. Az erőhatás a fallal párhuzamos vagy arra merőleges lehet.
  Univerzális falikonzol - fix feszítőgömbbel
 • Az fix helyzetű feszítőgömbbel szerelt univerzális falikonzol egyaránt alkalmas dekorációs célú kötélrendszerekhez, árnyékolókhoz, illetve  növényfuttató rendszerek falhoz vagy tartószerkezethez történő erősítésére. Az erőhatás a fallal párhuzamos lehet. Alacsony kivitel.
  Univerzális falikonzol fix feszítőgömbbel - alacsony kivitel
 • A csavarozható alaplemez a legegyszerűbb kivitelű tartókonzol. 3 pár keresztirányú furattal van ellátva.
  Csavarozható alaplemez
 • Az univerzális falikonzolok külön is beszerezhető alkatrésze. Kombinálható az univerzális oldallemezzel.
  Univerzális oldallemez
 • Az állítható helyzetű feszítőgömbbel szerelt univerzális falikonzol egyaránt alkalmas dekorációs célú kötélrendszerekhez, árnyékolókhoz, illetve  növényfuttató rendszerek falhoz vagy tartószerkezethez történő erősítésére. Az erőhatás a gömb tengelyére merőleges síkban bármely irányú lehet.
  Univerzális falikonzol - állítható feszítőgömbbel