Dekorációs célú alkalmazások

Nagyon igényes megjelenésű, dekoratív kirakatok, múzeumi tárlók, kiállítóterek rendezhetők be a Hubert Waltermann GmbH ASS építészeti kötélrendszerének elemeinek felhasználásával. A lakberendezési és dekorációs célú szerelvények speciális présszerszám igénybevétele nélkül, egyszerű szerszámokkal (csavarhúzók, csavarkulcsok) a felhasználó által is könnyedén szerelhetők.
 
 • A Hubert Waltermann GmbH elsősorban lakberendezési és dekorációs alkalmazások céljára fejlesztette ki a préselés nélkül, csavarkulccsal, a felhasználó által szerelhető kötéltermináljait.
  Préselés nélkül szerelhető terminálok
 • A fali konzolok a dekorációs- és lakberendezési célú rozsdamentes sodronykötél-rendszerek tartóköteleinek falhoz, vagy egyéb tartószerkezetekhez való hozzáerősítésére szolgálnak. A felhasználási célnak leginkább megfelelő típus kiválasztásában az alkalmazási példák segíthetnek.
  Konzolok
 • A Hubert Waltermann GmbH. által kifejlesztett speciális kiegészítők a legkülönfélébb dekorációs célokra alkamazhatók: segítségükkel polclapok, reklámtáblák, lámpák, hangszórók esztétikus felfüggesztését lehet megoldani.
  Speciális kiegészítők
 • Kedvcsinálóként, ötletadóként néhány megvalósított példával szeretnénk illusztrálni az ASS építészeti kötélrendszer elemeinek lakberendezési, kirakatrendezési és dekorációs célú alkalmazását a gyakorlatban. Egy kis fantáziával a lehetőségek szinte korlátlan tárháza nyílik meg előttünk.
  Alkalmazási példák képeken