Fali konzolok, rögzítő elemek

Az árnyékolórendszerek kialakításánál is eredményesen alkalmazhatjuk a dekorációs- illetve kertészeti célú termékcsoportoknál már megismert fali rögzítő konzolokat.

 

 • Az állítható helyzetű feszítőgömbbel szerelt univerzális falikonzol egyaránt alkalmas dekorációs célú kötélrendszerekhez, árnyékolókhoz, illetve  növényfuttató rendszerek falhoz vagy tartószerkezethez történő erősítésére. Az erőhatás a gömb tengelyére merőleges síkban bármely irányú lehet.
  Univerzális falikonzol - állítható feszítőgömbbel
 • A csavaros kivitelű univerzális falikonzol egyaránt alkalmas dekorációs célú kötélrendszerekhez, illetve  növényfuttató rendszerek falhoz vagy tartószerkezethez történő erősítésére. Az erőhatás a keresztcsavarra merőleges síkban bármely irányú lehet.
  Univerzális falikonzol - csavaros kivitel
 • A csavarozható alaplemez a legegyszerűbb kivitelű tartókonzol. 3 pár keresztirányú furattal van ellátva.
  Csavarozható alaplemez
 • Az fix helyzetű feszítőgömbbel szerelt univerzális falikonzol egyaránt alkalmas dekorációs célú kötélrendszerekhez, árnyékolókhoz, illetve  növényfuttató rendszerek falhoz vagy tartószerkezethez történő erősítésére. Az erőhatás a fallal párhuzamos lehet. Alacsony kivitel.
  Univerzális falikonzol fix feszítőgömbbel - alacsony kivitel
 • Az fix helyzetű feszítőgömbbel szerelt univerzális falikonzol egyaránt alkalmas dekorációs célú kötélrendszerekhez, árnyékolókhoz, illetve  növényfuttató rendszerek falhoz vagy tartószerkezethez történő erősítésére. Az erőhatás a fallal párhuzamos vagy arra merőleges lehet.
  Univerzális falikonzol - fix feszítőgömbbel